Platforma juaj inovative për transport!

Seecargo.net operon si një faqe në internet dhe nuk kërkon instalimin e softuerit shtesë. Kjo do të thotë se është në dispozicion kudo, në çdo kohë, në çdo pajisje të lidhur me internet.

SHKËMBIMI MALLRAVE

Të ofroni dhe të kërkoni aktivitete të reja për kompanit transportuese dhe ofertuesit e logjistikes. Mënyra më e shpejtë për të kërkuar Kamionë dhe Ngarkesa në një destinacion të caktuar në kohë reale, pa një kosto shtesë.

Seecargo është një platformë ndërkombëtare që ndihmon transportuesit të gjejnë ngarkesë për t'u transportuar dhe eksportuesit ose importuesit të gjejnë kamionë për të transportuar ngarkesën e tyre. Për klientët tanë, kjo do të thotë se ata mund të zgjidhin sfidat e tyre të logjistikës me Seecargo në një mënyrë të zgjuar, të sigurt dhe të thjeshtë.

SEECARGO TRUCK, LOAD
background
ARRITJET TONA

Arritjet e larta të punës

351

Ngarkesat Publike

211

Kamionet Publik

900

Përdoruesit

Aplikacioni ynë

Sistemi i avasuar & Kontrollet e sigurisë të përfshihen

Platforma jonë ka një sistem të përparuar bashkëpunimi. Ne kontrollojmë manualisht të gjitha kompanitë e regjistruara, kompanitë që regjistrohen me të dhëna të rreme do të fshihen nga sistemi ynë dhe nuk mund të regjistrohen përsëri.

Partner serioz
Rritja e përfitueshmërisë
Garancia e pagesës
Asnjë instalim softueri
Statistikat
Mbështetje 24/7
Kërkoni kamionë të disponueshëm
Gjeni dërgesën tuaj të rradhës
Çdo paketë për tu përshtatur me nevojat tuaja

Zgjidhni paketën tuaj

From our range to your specific requirements.

Pako 1
1 Muaj abonim, akses i plot
22
Pako 2
6 Muaj abonim, akses i plot
110
Pako 3
12 Muaj abonim, akses i plot
210

Për informacione të mëtejshme mund të na telefononi, në çdo kohë!

Ne jemi në dispozicion 24 orë në ditë!