background

Për SEECARGO

Misioni ynë

Misioni ynë është të lidhim kompanit logjistike, mënyrë e automatizuar për transportuesit për tu lidhur me exportuesit-importuesit dhe menaxhoni transportin tuaj, të gjitha në një vend - dhe duke vepruar kështu, Kosto të arsyeshme, gjenerim të të ardhurave, oferta të shpejta, menaxhimi i kohës dhe qëndrueshmëria në industrinë e transportit.

Transporti është një kontribues i madh në ekonomi dhe një forcë konkurruese në biznes. Platforma jonë fizikisht lidh biznesin me partnerët e saj të transportit dhe zinxhirit të furnizimit, si dhe prodhuesit, importuesit dhe eksportuesit.

Main priority is to make Logistics challenges easier well as it will help you expand your network of reliable subcontractors and build a loyal database for recurring work.

about img

Shkembimi i Mallrave

Seecargo është një platformë ndërkombëtare që ndihmon transportuesit të gjejnë ngarkesë për t'u transportuar dhe eksportuesit ose importuesit të gjejnë kamionë për të transportuar ngarkesën e tyre. Për klientët tanë, kjo do të thotë se ata mund të zgjidhin sfidat e tyre të logjistikës me Seecargo në një mënyrë të zgjuar, të sigurt dhe të thjeshtë.

Platforma

Ne kemi një sistem të avancuar të bashkëpunimit dhe njoftimeve të ngarkesave. Ne duam të ofrojmë shërbimet më të mira dhe të jemi zgjedhja e parë midis klientëve tanë. Qëllimi ynë është të arrijmë partneritete të sigurta dhe të qëndrueshme.

Team

Përmbushja e kërkesave dhe shërbimeve të klientëve në cilësinë maksimale me ne bëhet përmes një shërbimi efikas dhe modern. Integriteti, përkushtimi dhe përgjegjësia janë shtyllat kryesore për realizimin e misionit tonë. Prioriteti ynë strategjik është të forcojmë marrëdhëniet me klientët dhe me partnerë publik dhe privat.

Stafi ynë i punonjësve do të kryejë shërbimet më të përsosura për klientët të treguar me saktësi dhe përvojë të përparuar.

Statistikat

Fusha e statistikave e Seecargo është shkenca e të mësuarit nga të dhënat. Ne përdorim metodat e duhura për të mbledhur të dhëna, për të përdorur analiza të sakta dhe për të paraqitur rezultate në mënyrë efektive. Analiza statistikore përdoret pothuajse në të gjitha fushat e aplikimit.

24/7 Mbështetje

Jemi te disponueshëm 24/7/365 për ty! Ekipi ka kaluar një trajnim të gjerë për të siguruar që ata të mund të ofrojnë shërbimin më të mirë të mundshëm dhe të trajtojnë një numër situatash emergjente.

Asnjë instalim softueri

Ne favorizojmë cilësinë mbi vëllimin. Gjeni kompanitë më të besueshme.

Kontrollet e sigurisë të përfshihen

Njoftohuni me përsosmërinë e një kompanie transporti

Klientët tanë

;